Home Hotell Stockholm Clas på Hörnet

Hotell Stockholm

Clas på Hörnet

Clas på Hörnet
Surbrunnsgatan 20
113 48 Stockholm


 
Ett värdshus mitt i city med 1700-talsatmosfär
Clas på Hörnet har en lång historik, hotellet grundades i sin ursprungsform 1731 vid Roslagstull av en krögare vid namn Clas Browall. Värdshuset är inrett i Gustaviansk stil och innefattar en restaurang, bar och ett hotell. Alla rum, både i restaurangen och på hotellet har sin egen prägel och är individuellt inredda.

Clas på Hörnet erbjuder 10 rum där man kan återuppleva den Gustavianska tiden och sova under sänghimmel, precis som på Carl-Michael Bellmans tid. Rummen är utrustade med TV, bredband, minibar och telefon. Samtliga rum är rökfria.

Clas på Hörnet har varit en mötesplats för kungligheter och köpmän. I vår historia har kända personer som Gustav III och Carl Michael Bellman ofta avnjutit utsökt mat och dryck på detta värdshus. Restaurangen serverar traditionell svensk mat, både husmanskost och à la carte. Det finns även möjligheter att boka ett ”chambre separée”, om man vill sitta och avnjuta en lunch eller middag litet avskilt.

Clas på Hörnet har även konferensmöjligheter för 4-14 personer. Konferenslokalen är utrustad med OH, blädderblock, anteckningsblock och pennor.

Clas på Hörnet tillhör följande grupper:
Hotell Vasastan Stockholm, Hotell Stockholm city, Hotell Stockholm centrum

Hitta alternativa hotell

 Antal rum: 10
Våningar: 2
Rökfria rum:
ja
Hiss: ja
Frukost: ja
Lunch: ja
Middag: ja
Bar: ja
Pool: nej
Internet: ja

Arlanda: 30 km
Järnvägsstation: 2 km


Visa större karta